Video Biblioteca de laptopuri. O speranţă pentru copii defavorizaţi

  • Biblioteca de laptopuri este un proiect caritabil pentru copii defavorizaţi
  • Donează un laptop şi fă şi tu un copil fericit
  • Echipa Pras colectează orice device pentru a ajuta copii să înveţe online
526 afișări

Ai un laptop de care nu mai ai nevoie sau e stricat? Nu îl ţine în dulap, fă şi tu un copil fericit! Biblioteca de laptopuri le colectează pe cele stricate, le repară, iar apoi le donează copiilor nevoiaşi, ca să poată să ţină pasul cu şcoala online. Peste 100 de donatori au oferit laptopuri, PC-uri şi tabelete.

Mihaela Mirica, Sales Manager: Un copil care nu are nimic, s-ar bucura de orice device pe care l-ar putea folosiAvem cereri de peste 200-300 de echipamente de la personae care au nevoie de ele. Atât şcoli cât şi persoane fizice care ne-au solicitat.”

IT-ştii care au organizat biblioteca vor să îi ajute, în primul rând, pe cei care nici nu au visat vreodată să aibă un laptop. 

Mihaela Mirica, Sales Manager: O profesoară de la o şcoală din Galaţi din mediu rural, care ne povestea despre situaţia copiilor care învaţă la ea în clasă care este mai mult decat dramatică, care şi locuiesc în nişte condiţii foarte dificile ai căror părinţi probabil abia işi permit să ii trimită la şcoală, iar în perioada asta nici asta nu mai pot face pentru că şcoala s-a mutat în online.

Peste 3 milioane şi jumătate de elevi şi studenţi nu mai merg la şcoală, dar nu toţi participă la cursurile online. Ministerul Eucaţiei spune că aproape 10% dintre ei nu au condiţiile necesare. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici