Bistriţeanul suspectat că a închirat zeci de maşini pe care apoi le-a vândut a fost arestat

Un bistriţean suspectat că a închiriat zeci de autoturisme din mai multe judeţe din ţară, pe care ulterior le-a valorificat la un centru de dezmembrări auto, este cercetat de poliţiştii IPJ Satu Mare, în prezent fiind arestat preventiv pentru 29 de zile, informeazã Poliţia Românã.

174 afișări
Imaginea articolului Bistriţeanul suspectat că a închirat zeci de maşini pe care apoi le-a vândut a fost arestat

Bistriţeanul suspectat că a închirat zeci de maşini pe care apoi le-a vândut a fost arestat

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale cercetează un bărbat de 34 de ani, din Bistriţa, suspectat de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Astfel, în urma cercetărilor, a reieşit că suspectul a închiriat, în perioada septembrie 2012 - martie 2013, 15 autoturisme din judeţele Satu Mare, Cluj, Bistriţa Năsăud şi Maramureş.

Ulterior, bărbatul le-a valorificat la un centru de dezmembrări auto din Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş.

La data de 5 aprilie,, în baza probatoriului administrat de poliţişti, Tribunalul Satu Mare a dispus arestarea preventivă a suspectului, pentru o perioadă de 29 zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici