Bivolaru, căutat de Europol. Liderul MISA, pe lista "Most Wanted Fugitives", alături de cei mai căutaţi infractori din Europa

Gregorian Bivolaru este căutat internaţional pe teritoriul Europei, pe site-ul Europol fiind postată imaginea cu liderul MISA, el fiind suspectat de nouă infracţiuni, între care trafic de fiinţe umane şi abuz sexual, comise în Franţa şi Finlanda, începând cu 2006.

4167 afișări
Imaginea articolului Bivolaru, căutat de Europol. Liderul MISA, pe lista  "Most Wanted Fugitives", alături de cei mai căutaţi infractori din Europa

Bivolaru, căutat de Europol. Liderul MISA, pe lista "Most Wanted Fugitives", alături de cei mai căutaţi infractori din Europa

Gregorian Bivolaru se află pe lista „Most Wanted”, publicată pe pagina oficială a Europol.

Liderul MISA este căutat pentru că ar fi săvârşit mai multe infracţiuni de trafic de persoane şi abuz sexual. Conform site-ului, acestea fiind înfăptuite în Franţa sau Finlanda, începând din 2006 până în 2013.

Gregorian Bivolaru a fost dat în urmărire internaţională de autorităţile din Finlanda, după ce a fost emis un mandat de arestare în lipsă pe numele său. El nu a fost găsit la domiciliul din judeţul Sibiu şi se pare că ar fi plecat din ţară în ziua care a urmat eliberării din Penitenciarul Bistriţa. Se pare că, în prezent, liderul MISA se află în Suedia.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Gregorian Bivolaru a plecat din România în 14 septembrie, pe numele acestuia neexistând nicio interdicţie, după ce a fost eliberat din Penitenciarul Bistriţa.

Bivolaru a declarat ca domiciliu judeţul Sibiu, localitatea Cisnădioara, însă, susţin sursele, nu ar fi stat niciodată acolo.

Practic, Poliţia Sibiu l-a luat în evidenţă pe Gregorian Bivolaru în 13 septembrie, iar în 14 septembrie acesta a părăsit România.

În seara zilei de 20 septembrie, poliţiştii din Sibiu au mers la domiciliul declarat al lui Gregorian Bivolaru, însă nu a fost găsit.

Autorităţile din Finlanda au emis, în lipsă, un mandat de arestare pe numele lui Gregorian Bivolaru. Actele au ajuns în posesia Poliţiei Române în cursul zilei de miercuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici