Blue Air a anulat zborurile programate pentru joi şi vineri pe ruta Bucureşti - Londra

Blue Air a anulat zborurile programate pentru joi şi vineri pe ruta Bucureşti – Londra – Bucureşti, din cauza erupţiei vulcanice din Islanda.

115 afișări
Imaginea articolului Blue Air a anulat zborurile programate pentru joi şi vineri pe ruta Bucureşti - Londra

Blue Air a anulat zborurile programate pentru joi şi vineri pe ruta Bucureşti - Londra

"Zbourile pe ruta Bucureşti-Bruxelles-Bucureşti au fost redirecţionate către Koln, transportul pasagerilor de la Bruxelles la Koln şi retur efectuându-se cu autocarul. Blue Air va suporta costurile de transport rutier, precum şi toate costurile aferente operării pe aeroportul din Koln. Zborurile pe ruta Bucureşti-Londra-Bucureşti ce urmau să fie operate joi, 15 aprilie şi vineri 16 aprilie au fost anulate. Pasagerii acestor curse au la dispoziţie două opţiuni: returnarea banilor sau schimbarea datei de călătorie pentru un alt zbor Blue Air pe aceeaşi rută", se arată într-un comunicat al companiei.

Deoarece norul de cenuşă vulcanică se deplasează în continuare pe direcţia Sud-Est, este posibil ca şi alte curse Blue Air să aibă de suferit, menţionează compania.

Blue Air precizează că norul de cenuşă vulcanică afectează toate companiile de profil şi că mai multe spaţii aeriene din nordul continentului au fost închise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici