BNS: 10.000 de persoane aşteptate joi, la un marş de protest în Capitală

10.000 de persoane sunt aşteptate, joi, la un marş de protest organizat de Blocul Naţional Sindical, în Capitală, pe traseul Muzeul Ţăranului Român - Piaţa Victoriei - Ministerul Muncii, cu opriri la Guvern, Ministerul Economiei şi Ministerul Muncii, a anunţat, vineri, Dumitru Costin.

19 afișări
Imaginea articolului BNS: 10.000 de persoane aşteptate joi, la un marş de protest în Capitală

BNS: 10.000 de persoane aşteptate joi, la un marş de protest în Capitală (Imagine din arhivă; Ştefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Preşedintele BNS, Dumitru Costin, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că marşul de protest programat pentru 14 mai va începe la ora 12.30, cu plecare de la Muzeul Ţăranului Român, pe traseul Piaţa Victoriei - Calea Victoriei - Piaţa Palatului Regal - Ministerul Muncii, la acţiune fiind aşteptate circa 10.000 de persoane.

Potrivit lui Costin, sindicaliştii cer păstrarea locurilor de muncă, dorind programe de muncă concrete, care să asigure locuri de muncă.

"Suntem pregătiţi să punem la dispoziţie Guvernului un proiect care să ducă la crearea a 100.000 de noi locuri de muncă", a declarat Costin, apreciind că sunt zone ale economiei care ar putea genera locuri de muncă.

El a mai spus că sindicaliştii mai cer preţuri accesibile la produsele şi serviciile de bază, pentru toate categoriile sociale, susţinând că există presiuni pentru majorarea unor preţuri, cum ar fi la energia electrică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici