BNS: 1000 de grefieri protestează la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

1000 de grefieri au înconjurat jumătate din clădirea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, anunţă Blocul Naţional Sindical.

520 afișări
Imaginea articolului BNS: 1000 de grefieri protestează la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

„1000 de grefieri au înconjurat jumătate din clădirea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie”, anunţă BNS.

Mişcarea de protest a fost iniţiată de Sindicatul Naţional al Grefei Judiciare Dicasterial afiliat la Blocul Naţional Sindical.

Grefierii protestează faţă de „neplata integrală a salariilor şi a altor drepturi de natură salarială, precum şi faţă de lipsa resurselor materiale necesare funcţionării, în condiţii normale, a activităţii instanţelor judecătoreşti”.

Protestul a început la ora 12.00, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici