Boc, întâmpinat cu ţuică, pâine şi sare de locuitorii unei străzi care a fost modernizată - FOTO

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost întâmpinat, miercuri, cu ţuică, pâine şi sare, de către locuitorii unei străzi care a fost modernizată de Primărie în urma unei investiţii de 16 milioane de lei, lucrările fiind finalizate după nouă luni.

248 afișări
Imaginea articolului Boc, întâmpinat cu ţuică, pâine şi sare de locuitorii unei străzi care a fost modernizată - FOTO

Cluj: Boc, întâmpinat cu ţuică, pâine şi sare de locuitorii unei străzi care a fost modernizată

Emil Boc a inspectat, miercuri, strada Oaşului, aflată la periferia municipiului Cluj-Napoca, pentru a vedea modul în care s-au finalizat lucrările de modernizare şi a fost întâmpinat de mai mulţi locuitori cu ţuică de prune, pâine de casă şi sare.

Aceştia i-au mulţumit edilului pentru că Primăria şi-a respectat promisiunea de a finaliza lucrările înainte de 1 decembrie.

"Domnule Boc, să îţi dea Dumnezeu sănătate că ne-ai făcut strada frumoasă. Locuiesc de 20 de ani pe strada asta şi mă bucur că acum este asfaltată", a afirmat o femeie în vârstă, care locuieşte pe strada Oaşului.

Emil Boc a gustat din pâinea şi sarea oferite şi a ciocnit un pahar cu ţuică de prune cu cei prezenţi.

"Oameni buni, ce am promis ca administraţie s-a realizat, suntem înainte de 1 decembrie, iar strada Oaşului este gata, exact aşa cum ne-am angajat încă din luna iulie şi cum administraţia clujeană s-a angajat din martie, când au început lucrările. E un proiect pentru clujeni care a costat în jur de 16 milioane de lei. Sunt trei kilometri de stradă, de nouă metri lăţime, cu trotuare făcute, cu locuri de parcare, cu drenuri pentru captarea apelor pluviale. Şi locuitorii de pe strada Oaşului, deşi e la periferia Clujului, sunt plătitori de taxe şi impozite şi au un drum modern. Şi să nu uitaţi că această stradă s-a făcut sub trafic, adică nu s-a închis circulaţia", a spus Boc.

Strada Oaşului face legătura între municipiul Cluj-Napoca şi comuna Chinteni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici