Boc l-a întrebat pe şeful ANRE dacă tarifele la gaze pot fi scăzute

Premierul Emil Boc i-a spus şefului ANRE, în şedinţa de miercuri a Guvernului, că nu consideră corect ca tarifele la gazele naturale să fie menţinute la acelaşi nivel pentru acoperirea unor pierderi din 2008 ale producătorilor, autoritatea urmând să efectueze o nouă analiză a tarifelor.

11 afișări
Imaginea articolului Boc l-a întrebat pe şeful ANRE dacă tarifele la gaze pot fi scăzute

Boc l-a întrebat pe şeful ANRE dacă tarifele la gaze pot fi scăzute

"Preşedintele Autorităţii a prezentat o informare privind tarifele la gaze, premierul arătând însă că nu este corect ca acestea să fie menţinute la acelaşi nivel în condiţiile în care cotaţiile externe au scăzut. Premierul s-a interesat dacă preţul poate fi scăzut şi rămâne ca ANRE să efectueze, în comitetul de reglementare, o nouă analiză a tarifelor", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse ministeriale.

Preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Petru Lificiu, a fost chemat în şedinţa de miercuri a Guvernului pentru a prezenta situaţia tarifelor la gazele naturale.

ANRE a decis să menţină şi după 1 aprilie tariful la gazele naturale furnizate populaţiei, deşi preşedintele ANRE a admis că ar fi fost posibilă o reducere a preţurilor cu până la 3%.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici