Boc nu-şi ia concediu de odihnă în 2009, deoarece este nevoie "să se mişte lopata"

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, că nu îşi va lua în 2009 concediu de odihnă, deoarece este nevoie "să se mişte lopata" într-un an dificil, şi a afirmat că speră să fie înţeles de către familie, în principal de cele două fetiţe ale sale.

32 afișări
Imaginea articolului Boc nu-şi ia concediu de odihnă în 2009, deoarece este nevoie "să se mişte lopata"

Boc nu-şi ia concediu de odihnă în 2009, deoarece este nevoie "să se mişte lopata" (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Anul ăsta, pas ! Avem nevoie să se mişte lopata în ţară, pentru a asigura locurile de muncă. O să fie supărate fetiţele mele şi, probabil, soţia, dar o să încerc să le explic că anul ăsta va fi mai dificil şi că anul viitor, după ce va fi mai bine pentru toată lumea, vom avea un plus de vacanţă", a spus Boc.

Întrebat de presă dacă astfel şi economiseşte bani, premierul a răspuns că nu ştie dacă economiseşte, dar că este nevoie să se lucreze intens pentru relansarea economiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici