Boc povestește cum a rămas fără curent electric în apartament în timp ce îşi călca pantalonii

Premierul Emil Boc a relatat, luni seara, la OTV, cum a rămas în apartamentul din Bucureşti fără curent electric într-o seară în care îşi călca pantalonii şi a fost nevoit să apeleze la vecini pentru a remedia defecţiunea care afectase întregul bloc, furnizarea energiei fiind reluată după 30 minute.

29 afișări
Imaginea articolului Boc povestește cum a rămas fără curent electric în apartament în timp ce îşi călca pantalonii

Boc povestește cum a rămas fără curent electric în apartament în timp ce îşi călca pantalonii (Imagine: Mediafax Foto)

"Am vrut să-mi calc pantalonii într-o seară şi când am băgat în priză fierul de călcat, s-a ars siguranţa aferentă a apartamentului şi s-a dus de jos, nu era numai din apartament, s-a dus şi siguranţa. De la fierul de călcat a ars siguranţa. După vreo jumătate de oră am rezolvat-o şi după aia nu am mai avut probleme, probabil fiind o diferenţă de intensitate", a povestit Boc.

El a ţinut să menţioneze că ştie să îşi calce singur pantalonii, deoarece a făcut armata şi este pregătit pentru orice.

"De cele mai multe ori duc hainele la curăţat şi vin călcate de acolo, dar atunci aveam nevoie", a adăugat Boc.

Întâmplarea a fost relatată de premier în contextul în care acesta explica faptul că a refuzat o casă de protocol în Bucureşti şi locuieşte în continuare în apartamentul folosit şi în anii anteriori, în care trebuie să se gospodărească singur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici