Boc: Şefii instituţiilor centrale nu au venit la Ziua Unirii, ci au stat la căldură trimiţând flori

Premierul Boc a cerut autorităţilor locale ca, la alte manifestări naţionale, să nu mai accepte flori din partea administraţiei centrale dacă şefii instituţiilor nu sunt prezenţi, arătând că a fost "dezolant" să observe că, la Bucureşti, la Ziua Unirii, aceştia au preferat să stea acasă, la căldură.

18 afișări
Imaginea articolului Boc: Şefii instituţiilor centrale nu au venit la Ziua Unirii, ci au stat la căldură trimiţând flori

Boc: Şefii instituţiilor centrale nu au venit la Ziua Unirii, ci au stat la căldură trimiţând flori (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Foarte multe autorităţi naţionale au fost prezenţi la ceremoniile din Bucureşti prin trimiterea de coroane de flori. Vreau să transmit că o astfel de zi nu se sărbătoreşte prin trimiterea de coroane de flori, iar prezenţa şefilor instituţiilor reflectă respectul faţă de semnificaţia Unirii. Sper ca la alte manifestări naţionale autorităţile locale să nu mai primească coroane de flori de la autorităţile centrale dacă şefii instituţiilor nu sunt prezenţi", a spus Boc prefecţilor, într-o videoconferinţă organizată la Guvern.

El a arătat că situaţia a fost "dezolantă" la Bucureşti, unde şefii unor instituţii centrale au preferat să stea acasă la căldură în timp ce el personal, dar şi oameni obişnuiţi şi jurnalişti au fost prezenţi la ceremonii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici