Boc: Statul va continua să acorde lapte praf copiiilor, dar întărind "disciplina" ajutorului

Premierul Emil Boc a anunţat că a convenit cu ministrul Sănătăţii ca statul să asigure în continuare lapte praf pentru copii în vârstă de până la un an, întărind însă în acelaşi timp criteriile şi "disciplina" în acordarea acestui ajutor, pentru a preveni abuzurile.

126 afișări
Imaginea articolului Boc: Statul va continua să acorde lapte praf copiiilor, dar întărind "disciplina" ajutorului

Boc: Statul va continua să acorde lapte praf copiiilor, dar întărind "disciplina" ajutorului (Imagine: Shutterstock)

El a arătat, în şedinţa de miercuri a Guvernului, că Executivul va asigura resursele financiare necesare acordării în continuare de lapte praf pentru copii, apelând inclusiv la Fondul de rezervă.

Reprezentanţi ai opoziţiei au atenţionat recent că statul a sistat acordarea gratuită de lapte praf pentru copii invocând lipsa banilor, valoarea acestui ajutor ridicându-se la 15 milioane lei lunar.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici