Braşov: O maşină de raliu s-a răsturnat şi a omorât un spectator

O maşină condusă de pilotul Cristian Dragomir, care participa duminică la un raliu în Braşov, s-a răsturnat şi a rănit grav un spectator. Ulterior, tânărul a murit.

3166 afișări
Imaginea articolului Braşov: O maşină de raliu s-a răsturnat şi a omorât un spectator

Maşina răsturnată la competiţia de sub Tâmpa

UPDATE „Cadrele medicale au declarat decesul victimei”, au transmis poliţiştii braşoveni.

Aceştia susţin că este vorba de un tânăr de 20 de ani, Tatu Tedi Andrei. Anterior, ISU Braşov anunţase că este în stop cardio-respirator, iar echipajele medicale îi aplicau manevre de resuscitare.

Competiţia la care participa pitolul se numeşte Promo Speed Challenge. 60 de piloţi amatori erau aşteptaţi la startul celei de-a patra etape a sezonului 2021-2022 de Promo Speed Challenge, potrivit organizatorilor.

Este o competiţie destinată amatorilor posesori de maşini puternice, fără a fi însă ilegală.

////////////////////////

Potrivit IPJ Braşov, un pilot (maşina răsturnată la competiţia de sub Tâmpa era condusă de pilotul Cristian Dragomir), care participa duminică la concursul automobilistic organizat pe strada Timişul Sec din Braşov, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat în afara acesteia şi a accidentat un spectator.

Conform ISU Braşov, la fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD tip C.

Spectatorul în vârstă de 21 ani se află in stop cardio-respirator şi i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical, a anunţat ISU.

Potrivit poliţiştilor, pilotul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc incidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
spectator,
rănit,
raliu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici