Braşov: Trei morţi şi patru răniţi grav, în urma unui accident rutier (Video)

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte patru au fost grav rănite, marţi dimineaţă, pe DN 13, pe Valea Bogăţii din judeţul Braşov, după ce microbuzul în care se aflau a lovit un camion, apoi s-a prăbuşit într-o râpă, în urma accidentului circulaţia fiind blocată timp de aproape patru ore.

106 afișări
Imaginea articolului Braşov: Trei morţi şi patru răniţi grav, în urma unui accident rutier (Video)

Braşov: Trei morţi şi patru răniţi grav, în urma unui accident rutier

Accidentul s-a produs în jurul orei 00.45, în zona localităţii Măieruş, unde şoferul unui microbuz care transporta şase muncitori a pierdut controlul volanului, într-o curbă periculoasă, iar maşina a intrat pe contrasesns, lovind un camion încărcat cu mobilă.

În urma impactului, microbuzul a fost proiectat într-o râpă de pe marginea şoselei. Şoferul microbuzului a murit pe loc, fiind aruncat prin parbriz. De asemenea, şi-au pierdut viaţa doi pasageri din microbuz, iar alţi patru au fost grav răniţi, victimele fiind scoase din maşina suspendată deasupra râpei de către echipajele de la descarcerare.

La faţa locului au fost trimise cinci ambulanţe, care i-au transportat pe răniţi la Spitalul Judeţean Braşov. Potrivit cadrelor medicale de la Ambulanţă, răniţii, care sunt în stare gravă, au suferit diverse politraumatisme.

În urma acidentului circulaţia în zonă a fos blocată timp de aproape patru ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici