Broşuri cu informaţii false despre vaccin, distribuite de un bărbat într-un oraş din ţară: „Adevărul despre noul vaccin ARN Covid-19”

  • Un bărbat de 35 de ani din Piteşti a fost prins de poliţiştii din Focşani în timp ce distribuia reviste şi broşuri cu informaţii false despre vaccinul anti-COVID.
  • Materialele informative erau concepute chiar de piteşteanul care a recunoscut că nu are studii medicale.
  • El este cercetat de poliţişti.
1504 afișări
Imaginea articolului Broşuri cu informaţii false despre vaccin, distribuite de un bărbat într-un oraş din ţară: „Adevărul despre noul vaccin ARN Covid-19”

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani - Biroul Investigaţii Criminale s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de comunicarea de informaţii false, de către un bărbat din judeţul Argeş. Piteşteanul a fost găsit pe străzile din Focşani în timp ce distribuia broşurile intitulate „Adevărul despre noul vaccin ARN Covid19”.

„Astăzi, 8 februarie, în jurul orei 12.00, poliţiştii de ordine publică au identificat pe o stradă din municipiul Focşani, un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Piteşti, în timp ce distribuia reviste/broşuri intitulate ”Adevărul despre noul vaccin ARN Covid19” atât cetăţenilor în trecere cât şi comercianţilor din zonă. Bărbatul a relatat poliţiştilor că ar fi distribuit circa 30-40 de reviste până la momentul în care a fost legitimat precum şi faptul că nu are studii medicale, revista conţinând informaţii sintetizate de acesta din cărţi sau de pe anumite pagini de internet”, au anunţat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit de poliţişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici