Bucharest Jazz Festival. În Capitală vor sosi artişti nominalizaţi la premiile Grammy

Nicuşor Dan, primarul Capitalei, a anunţat că pe scena festivalului internaţional de jazz din Bucureşti vor urca artişti cunoscuţi în întreaga lume, inclusiv cântăreţi nominalizaţi la premiile Grammy.

237 afișări
Imaginea articolului Bucharest Jazz Festival. În Capitală vor sosi artişti nominalizaţi la premiile Grammy

Bucharest Jazz Festival. În Capitală vor sosi artişti nominalizaţi la premiile Grammy

Nicuşor Dan a anunţat pe Facebook că Bucharest Jazz Festival va începe pe 7 septembrie cu o seară specială de concerte la ARCUB – Hanul Gabroveni. Până pe 10 septembrie, Bucharest Jazz Festival va continua cu alte trei zile de concerte live şi jam sessions la Combinatul Fondului Plastic.

„Evenimentul va aduce în cele două locaţii o serie de artişti nominalizaţi la premiile Grammy, dar şi orchestre, trupe şi muzicieni din America, Germania, Finlanda, Austria, România şi Franţa, astfel încât locuitorii Capitalei şi turiştii se pot bucura de acest gen de muzică”, a explicat Nicuşor Dan.

Festivalul a debutat în anul 2011 sub denumirea ARCUB Live Open Air – Jazz, Blues & More. În prezent, Bucharest Jazz Festival este cel mai important eveniment de jazz din Capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici