Video Bucureştean cercetat după ce ameninţat cu pistolul mai multe persoane

Un bucureştean este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri după ce , miercuri seară, a ameninţat cu pistolul mai multe persoane dintr-un restaurant din sectorul 5 al Capitalei.

14 afișări

Surse din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul, Constantin Salomia, de 53 de ani, a intrat în restaurant în jurul orei 22:15 şi, pe fondul unor discuţii mai vechi cu unii dintre clienţi, a scos pistolul cu bile,şi a ameninţat mai multe persoane.

La faţa locului a venit un echipaj al Secţiei 19 Poliţie care l-a legitimat pe bărbat. În momentul în care poliţiştii au încercat să-l ducă la secţie, acesta a ameninţat că se va sinucide şi şi-a crestat superficial gâtul cu cioburile unui pahar.

Poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze şi l-au amendat cu 200 de lei pentru tulburarea ordinii publice, cercetările fiind continuate pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Anchetatorii au stabilit că scandalagiul deţinea pistolul legal şi nu l-a folosit în timpul scandalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici