Bucureştean găsit mort pe o plajă din Mamaia de un cuplu care se plimba

Trupul neînsufleţit al unui bucureştean a fost descoperit duminică, pe plaja din staţiunea Mamaia, iar poliţiştii constănţeni fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a murit bărbatul.

219 afișări
Imaginea articolului Bucureştean găsit mort pe o plajă din Mamaia de un cuplu care se plimba

Bucureştean găsit mort pe o plajă din Mamaia de un cuplu care se plimba

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, un cuplu care se plimba pe plaja din Mamaia, a observat cadavrul respectiv şi a anunţat autorităţile.

Poliţiştii deplasaţi în zonă au observat că trupul bărbatului se afla pe malul mării, iar la câţiva metri de locul respectiv oamenii legii au descoperit un portofel, în care se aflau bani, carduri şi acte de identitate, dar şi o sticlă de băuturi alcoolice, care s-ar putea să fi aparţinut victimei.

Anchetatorii au stabilit identitatea victimei după actele găsite în portofelul respectiv şi au aflat că bărbatul era din Bucureşti şi avea 36 de ani.

Poliţiştii susţin că bărbatul respectiv a intrat în mare, iar decesul ar fi survenit în apă, trupul fiind adus de valuri la mal.

Oamenii legii au mai precizat că pe corpul victimei nu au fost descoperite urme vizibile de violenţă.

Cadavrul a fost dus la morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

De asemenea, poliţiştii continuă investigaţiile pentru a stabili împrejurările exacte în care şi-a pierdut viaţa bărbatul respectiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici