Bucureşti. Pieţele din Sectorul 1 au fost dotate cu terminale POS pentru comercianţi

  • Pieţele din Sectorul 1 al oraşului Bucureşti au fost dotate cu terminale POS.
  • Comercianţii vor putea achita cu cardul bancar tarifele de închiriere a tarabelor şi terenurilor.
6330 afișări
Imaginea articolului Bucureşti. Pieţele din Sectorul 1 au fost dotate cu terminale POS pentru comercianţi

Bucureşti. Pieţele din Sectorul 1 au fost dotate cu terminale POS pentru comercianţi

Fiecare piaţă din Sectorul 1 a fost dotată cu un terminal POS la care comercianţii pot plăti cu cardul bancar contravaloarea tarifelor de închiriere a spaţiilor, tarabelor şi terenurilor pe care le utilizează.

„Primăria Sectorului 1 continuă să modernizeze serviciile pe care le oferă cetăţenilor şi agenţilor economici din această zonă administrativă. Comercianţii şi producătorii agricoli care îşi desfăşoară activitatea în cadrul pieţelor aflate în administrarea Primăriei Sectorului 1 au posibilitatea, începând de miercuri, 10 martie 2021, de a achita cu cardul bancar contravaloarea tarifelor de închiriere a spaţiilor/ tarabelor/ terenurilor pe care le utilizează. Fiecare piaţă este dotată cu un terminal de încasare mobil, asigurându-se astfel efectuarea rapidă a tranzacţiilor”, au anuntaţ reprezentanţii Primăriei Sectorului 1.

Cu terminale POS au fost dotate toate cele nouă pieţe pe care Primăria Sectorului 1 le administrează: Piaţa Matache, Piaţa Domenii, Piaţa 1 Mai, Piaţa Aurel Vlaicu, Piaţa Aviaţiei, Piaţa Dorobanţi, Piaţa Amzei, Piaţa Mureş şi Piaţa Pajura.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici