Bugetul Primăriei Capitalei, majorat la rectificare cu peste 3,7 milioane de lei

Consilierii generali au aprobat, marţi, rectificarea bugetului Primăriei Capitalei, acesta fiind majorat cu 3.775.000 de lei din fondul din rezervă, bani care vor fi alocaţi Spitalului Colentina, unor instituţii de cultură, precum şi Clubului Sportiv Municipal.

551 afișări
Imaginea articolului Bugetul Primăriei Capitalei, majorat la rectificare cu peste 3,7 milioane de lei

Bugetul Primăriei Capitalei, majorat la rectificare cu peste 3,7 milioane de lei (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului Primăriei Capitalei a fost introdus pe ordinea de zi a şedinţei de marţi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) la solicitarea primarului general interimar, Răzvan Sava.

Consilierii generali au aprobat suplimentarea bugetului Primăriei Capitalei cu suma de 3.775.000 de lei din fondul de rezervă.

"Din fondul de rezervă au fost alocaţi 3.775.000 de lei, bani care au mers către Spitalul Colentina, care avea nevoie urgentă de aparatură medicală, către Clubul Sportiv Municipal şi pentru un număr de trei teatre care aveau nevoie de bani", a declarat consilierul general Richard Radu, la finalul şedinţei CGMB.

Înainte de votarea proiectului, consilierul general a precizat că 30.000 de lei vor fi alocaţi Teatrului Bulandra, Teatrului Mic şi Teatrului Masca.

La această rectificare va mai primi bani şi Administraţia Străzilor, pentru podul Mihai Bravu, alte sume urmând să fie alocate unor studii de fezabilitate, dar şi pentru achitarea unor datorii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici