Bulevardul Unirii, închis pentru deplasarea coloanei de manifestanţi

Bulverdul Unirii a fost închis de poliţiştii rutieri, în jurul prânzului, de la Piaţa Unirii până la Piaţa Constituţiei, pentru deplasarea coloanei de manifestanţi către Palatul Parlamentului, unde a început dezbaterea moţiunii de cenzură.

112 afișări
Imaginea articolului Bulevardul Unirii, închis pentru deplasarea coloanei de manifestanţi

Bulevardul Unirii, închis pentru deplasarea coloanei de manifestanţi (Imagine: Bogdan Stamatin/Arhiva Mediafax Foto)

Brigada de Poliţie Rutieră a anunţat, în jurul orei 12.00, că şoferilor nu le mai este permis accesul pe Bulevardul Unirii, pe durata deplasării coloanei de manifestanţi.

De la ora 12.00, va fi restricţionat în totalitate traficul rutier, până în jurul orei 23.00, pe unele tronsoane de pe Calea 13 Septembrie, pe Bulevardul Unirii, pe Bulevardul Naţiunile Unite, pe Bulevardul Libertăţii, pe strada Izvor şi pe strada B.P. Haşdeu. Accesul riveranilor va fi permis pe Strada Uranus şi pe Calea 13 Septembrie.

Peste 30.000 de protestatari mărşăluiesc, la ora transmiterii acestei ştiri, spre Palatul Parlamentului.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că numărul protestatarilor este în creştere.

Până în jurul orei 11.00 nu au fost semnalate alte incidente în afară de cele trei persoane care au avut nevoie de asistenţă medicală, a precizat Militaru.

Acesta a spus că, în caz de necesitate 26 de echipaje SMRUD sunt mobilizate pentru a acorda îngrijiri medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici