Buzău: Un bărbat a fost accidentat mortal de o ambulanţă, pe trecerea de pietoni

O ambulanţă SMURD care se îndrepta spre locul unui accident soldat cu victime a accidentat mortal, duminică seară, un bărbat care traversa strada pe o trecere de pietoni, în localitatea buzoiană Costeşti.

35 afișări
Imaginea articolului Buzău: Un bărbat a fost accidentat mortal de o ambulanţă, pe trecerea de pietoni

Buzău: Un bărbat a fost accidentat mortal de o ambulanţă, pe trecerea de pietoni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, comisar Florina Crucianu, accidentul s-a produs duminică seară pe DN 2 (E 85), în localitatea Costeşti.

Conform sursei citate, autospeciala SMURD avea pornite semnalele acustice şi luminoase în momentul în care a lovit pe trecerea de pietoni un bărbat de 63 de ani, din Costeşti, care a murit la scurt timp.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău a mai precizat că în acest caz a fost întocmit dosar penal.

Ambulanţa SMURD urma să ajungă la Gherăseni, în judeţul Buzău, unde doi bărbaţi de 42 şi 45 de ani au fost răniţi după ce au fost loviţi de o maşină în timp ce mergeau pe marginea drumului.

Alte două accidente au avut loc duminică seară în judeţul Buzău. Astfel, un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz de marfă, iar o persoană a fost rănită şi transportată la spital. Tot la spital a ajuns şi o fetiţă de zece ani, care a fost accidentată în timp ce traversa strada fără să se asigure, în localitatea Cândeşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici