Video Cadre medicale infectate cu COVID au cântat şi au dansat într-un salon la spitalul din Botoşani. Au parodiat o piesă de muzică populară. VIDEO

  • Mai multe asistente şi infirmiere infectate cu COVID au parodiat o piesă de muzică populară
  • Piesa ce face referire la infecţia cu noul coronavirus a fost cântată într-un salon al Spitalului Judeţean Botoşani
  • Atât spitalul, cât şi poliţia au început anchete, după ce filmarea a ajuns în spaţiul public
17854 afișări
”Venim de la Dorohoi, din tinutul negativ, ne-am ales toţi cu COVID/ Hai, hai, hai la Botoşani, hai, hai, cu salvarea, hai.”

Mai multe cadre medicale de la Spitalul Dorohoi, internate la Spitalul Judeţean Botoşani pentru că sunt infectate cu noul coronaviurs au transformat o piesă de muzică populară într-una despre COVID19. Asistenţii şi infirmerii s-au filmat în timp ce cântau, dansau şi stăteau mai mulţi pe acelaşi pat. Imaginile au ajuns pe reţele de socializare. 

Radu Malancea, manager al Spitalului Judeţean Botoşani: ”Este ruşinos pentru un cadru medical aşa ceva să se întâmple şi arată... Ce să mai cerem de la restul populaţiei dacă nişte cadre medicale de la Spitalul Dorohoi, care ar fi trebuit să respecte oarecare reguli şi să le cunoască au făcut ce au făcut.”

Potrivit acestuia, gestul cadrelor medicale arată inconştienţă, mai ales că s-au adunat din mai multe saloane pentru a cânta piesa. În versuri se face referire şi la tratamentul şi mâncarea pe care le primesc. 

Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani: ”Ne-am sesizat din oficiu cu privire la zădărnicirea combaterii bolilor. În funcţie de rezultatul cercetărilor se va stabili dacă persoanele respective au respectat regulile de spitalizare şi de prevenire a răspândirii bolilor infectocontagioase.”

O anchetă a deschis şi conducerea Spitalului Judeţean Botoşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici