Călătorii cu metroul vor fi informaţi în cât timp va ajunge următorul tren în staţie

Metrorex va lansa, în primul trimestru al anului viitor, în toate staţiile de metrou, un sistem de informare în timp real care va indica timpul rămas până la sosirea următorului tren în staţie.

66 afișări
Imaginea articolului Călătorii cu metroul vor fi informaţi în cât timp va ajunge următorul tren în staţie

Călătorii cu metroul vor fi informaţi în cât timp va ajunge următorul tren în staţie (Imagine: Ovidiu Radu/Mediafax Foto)

Acest sistem a fost deja montat pe magistrala 2 a metroului, dar nu a fost pus în funcţiune, a declarat, joi, directorul comercial al companiei, Tiberiu Moldovan.

În prezent, călătorii Metrorex sunt informaţi cu privire la timpul trecut de la plecarea unui tren, nu şi când va sosi următoarea garnitură de metrou.

Tot în primul trimestru din 2010 vor fi puse în funcţiune, în staţii de metrou, şi info-chioşcuri, care vor prezenta informaţii despre trafic, datele urmând să fie prezentate şi pe site-ul companiei, în timp real, a mai spus Moldovan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici