Calea Floreasca şi strada Radu Beller din Capitală devin de luni străzi cu sens unic

De luni, bucureştenii vor beneficia de rute mai rapide de circulaţie, pe axa Centru - Nordul Capitalei, transmite Primăria Capitalei. Calea Floreasca şi strada Radu Beller devin străzi cu sens unic.

1127 afișări
Imaginea articolului Calea Floreasca şi strada Radu Beller din Capitală devin de luni străzi cu sens unic

Sursa foto: MediafaxFoto

„Atât pe strada Radu Beller, cât şi pe Calea Floreasca, Primăria Capitalei, prin Administraţia Străzilor, a implementat un sistem rutier de sensuri unice, cu două benzi pe sens pentru traficul rutier general, benzi unice pentru STB (cu circulaţia în sens invers a transportului public local şi a bicicletelor), benzi pentru biciclete, dar si locuri de parcare”, a declarat Stelian Bujduveanu, viceprimarul general al Capitalei.

Astfel, pe strada Aviator Radu Beller, pe tronsonul cuprins între strada Popa Marin şi Piaţa Dorobanţilor, traficul general se va desfăşura în sens unic, dinspre Popa Marin spre Piaţa Dorobanţilor, cu circulaţia în sens invers a transportului public local şi a bicicletelor.

Pe Calea Floreasca, pe tronsonul cuprins între Şos. Ştefan cel Mare şi strada George Călinescu, traficul general se va desfăşura în sens unic, dinspre Ştefan cel Mare spre George Călinescu, cu circulaţia în sens invers a transportului public local şi a bicicletelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici