Capitala va o avea o secţie de Poliţie în Centrul Istoric

Actualul Birou de Poliţie din Centrul Istoric al Capitalei va fi transformat în secţie de Poliţie, zona respectivă urmând să fie tratată drept una "specială de siguranţă publică", a anunţat, joi, şeful Poliţiei Capitalei, comisarul şef Cornel Ciocoiu.

470 afișări
Imaginea articolului Capitala va o avea o secţie de Poliţie în Centrul Istoric

Capitala va o avea o secţie de Poliţie în Centrul Istoric (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Potrivit lui Ciocoiu, numărul poliţiştilor care lucrează în Biroul de Poliţie pentru Centrul Istoric a fost deja suplimentat.

"Am suplimentat numărul lucrătorilor cu 30 de oameni şi dorim ca, până la sfârşitul anului, să ajungem la 80", a mai spus şeful Poliţiei Capitalei.

Cornel Ciocoiu a explicat că se doreşte ca viitoarea secţie de Poliţie să funcţioneze într-o "zonă specială de siguranţă publică, în condiţiile în care Centrul Istoric se află la limita între sectoare", iar secţiile de Poliţie, pentru a interveni în cazul unor evenimente, trebuie acum "să lase descoperite alte zone", a explicat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici