Captură de aproape 4 tone de tutun la Constanţa. Marfa, ascunsă după cutii de ardei

Poliţiştii de frontieră din Constanţa au descoperit aproape 4 tone de tutun ascunse într-un camion, în spatele unor cutii cu ardei.

114 afișări
Imaginea articolului Captură de aproape 4 tone de tutun la Constanţa. Marfa, ascunsă după cutii de ardei

Captură de aproape 4 tone de tutun la Constanţa. Marfa, ascunsă după cutii de ardei

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat joi, pe drumul E 675, care face legătura între localitatea Negru-Vodă şi Constanţa, o acţiune în vederea prevenirii şi combaterii traficului cu produse accizabile.

Aceştia au oprit pentru control un autocamion condus de un cetăţean român de 53 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, ardei capia, pentru o firmă din judeţul Călăraşi.

În urma verificărilor, printre încărcătura specificată în documente, au fost descoperiţi mai mulţi baloţi cu frunze uscate de tutun, ambalaţi în saci negri de plastic. S-a procedat la inventarierea bunurilor şi s-a stabilit că în autovehicul şoferul transporta, pe lângă nişte cutii cu ardei capia, şi 72 de saci, care conţineau cantitatea totală de 3.960 kg kilograme tutun. Întreaga cantitate de tutun estimată la o valoare de aproximativ 400.000 lei a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi de complicitate la producerea de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare prevăzut în prezentul titlu, în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tutun,
ascuns,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici