Video Carantina, mai grea decât puşcăria. Carantinaţii se plâng de condiţiile mizere în care au fost cazaţi

  • Gabriel din Timişoara se plânge de coondiţiile mizere în care a fost carantinat
  • Carantinaţii se plâng de condiţiile mizere în care au fost cazaţi
  • 44 de oameni din care 37 de migranţi cu copii au fost cazaţi în izolare într-o sală de sport
1713 afișări

Gabriel a plecat în Austria în urmă cu trei luni  cu gândul de a se stabili la Viena. Pandemia la prins printre străini. Pe 30 mai s-a întors în România şi a intrat în izolare. După câteva zile nu a mai rezistat şi a iesit cu câinele la plimbare.

A fost surprins de poliţia locală care l-a amendat şi introdus în centrul de carantină de la Liceul Auto din Timişoara.  Aici a fost cazat în sala de sport a şcolii, un spaţiu insalubru. El spune că trăieşte o dramă şi crede că mai bine l-ar fi cazat la puşcărie. Gabriel este aşteptat acasă de soţie şi un copil minor.

Gabriel Mercea: Accept, plătesc amendă, nu am nici o problemă. Dar modul în care suntem ţinuţi aici, în această carantină, izolare -  am fost băgaţi şapte români cu 37 de migranţi la grămadă într-o sală de sport care se poate vedea pe filmare. În rest ce să vă spun, România nu te mai iubesc!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici