Cardul contactless care te scapă de grija cărţilor de vizită. Folosindu-l faci economii de sute de euro

  • Un card contactless îţi înlocuişte cărţile de vizită pentru toată viaţa
  • Vlad îşi actualizează frecvent datele de business şi le distribuie contactless
  • Înlocuirea cărţilor de vizită cu un card îţi aduce o economie de câteva sute de euro anual
2815 afișări

Dacă te-ai săturat să îţi umpli buzunarele cu cărţi de vizită pentru evenimente, un card le poate înlocui pe toate. Lui Vlad i-a plăcut ideea, mai ales că susţine distanţarea socială, în vreme de coronavirus şi a preferat să îşi înlocuiască teancul de cărţi de vizită cu un mic device pe care are salvate datele lui de business. Le actualizează oricând şi le distribuie contactless, fără să îşi ocupe spaţiul pe telefon cu nicio aplicaţie.

„Reuşeam de fiecare dată să strâng zeci de cărţi de vizită pe care trebuia să le car cu mine acasă, îmi umpleam portofelul şi pe majoritatea le pierdeam”, mărturiseşte Vlad. 

Eduard Oneci, fondatorul Cardanti, a explicat cum anume i-a venit ideea de a crea cardul ce înlocuieşte cărţile de vizită. 

„Noi am tot mers la evenimente cu celelalte produse ale noastre şi de fiecare dată oamenii cereau cărţi de vizită. Noi nu am printat niciodată cărţi de vizită. Dar lucrând cu tehnologia NFC am zis să luăm un card de PVC cu cip, să-l codăm, să punem datele noastre pe el şi de fiecare dată când ne întâlneam cu cineva şi îi arătam produsul era uimit”, a spus acesta. 

Tehnologia NFC îţi permite să transferi o mulţime de date de contact, de la număr de telefon şi adresă de e-mail până la conturile de pe reţelele de socializare. 

Cărţile de vizită premium te costă anual între 360 şi 500 de euro. Un card pe care îl foloseşti ani la rând costă maxim 40 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici