Care este varianta cea mai avantajoasă când plecăm în vacanţă: oferta all-inclusive, hostel sau apartament?

De fiecare dată când plecăm în vacanţă, ne confruntăm cu o dilemă: cum procedăm cu transportul şi cazarea? Alegem o agenţie de turism, luăm un pachet de pe internet sau mergem pe varianta individuală – hostel sau apartament? Află care este varianta cea mai avantajoasă.

52 afișări
Imaginea articolului Care este varianta cea mai avantajoasă când plecăm în vacanţă: oferta all-inclusive, hostel sau apartament?

Care este varianta cea mai avantajoasă când plecăm în vacanţă: oferta all-inclusive, hostel sau apartament?

Din ianuarie până în aprilie, destul de accesibile sunt ofertele early-booking, prin care obţii reducere între 10 şi 30% la pachetele din vară, atât pentru destinaţiile interne, cât şi pentru cele externe.

De exemplu, cu 175 de euro poţi să pleci timp de opt zile în Creta, Grecia, iar în ofertă intră şi transportul cu avionul şi asistenţa turistică. În medie, dacă îţi cumperi ofertă din timp, plăteşti până în 300 de euro pentru o săptămână de relaxare în staţiunile însorite din Turcia, Grecia, Spania, Croaţia etc.
Hostelurile rămân însă varianta preferată a tinerilor. Aceştia le aleg în special când călătoresc în străinătate, în detrimentul ofertelor agenţiilor de turism. O astfel de experienţă a avut şi Mădălina S., care s-a cazat la un hostel din Roma, în defavoarea hotelurilor din capitala Italiei. Iată ce ne-a povestit Mădălina:
"Am hotărât, în octombrie 2010, împreună cu câţiva prieteni să merg într-o mini-excursie în Roma. Iniţial eram zece, dar trei au renunţat pe parcurs, aşa că, la final, am rămas şapte. Pentru că nu voiam să mergem pe varianta, destul de scumpă de altfel - hotel sau ofertă luată de la agenţie, unul dintre noi a căutat pe internet un hostel accesibil. Am gasit unul situat chiar la zece minute de Colosseum. Am sunat şi am făcut rezervare imediat şi am plătit în jur de trei euro de persoană."
Citeşte mai multe despre varianta cea mai avantajoasă când plecăm în vacanţă pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici