Căruţă lovită de tren în Bacău: Doi bărbaţi au murit

Doi bărbaţi au murit, vineri, după ce au încercat să traverseze cu căruţa calea ferată printr-un loc nepermis şi au fost surprinşi de un tren Regio, care circula pe ruta Piatra Neamţ-Bacău.

153 afișări
Imaginea articolului Căruţă lovită de tren în Bacău: Doi bărbaţi au murit

Căruţă lovită de tren în Bacău: Doi bărbaţi au murit

Accidentul a avut loc vineri după-amiaza în localitatea Lespezi din judeţul Bacău. Potrivit poliţiştilor, mecanicul locomotivei a fost cel care a anunţat accidentul la numărul de urgenţă 112.

La faţa locului, echipele de intervenţie au constatat că cei doi bărbaţi din căruţă, cu vârste de 37 şi 42 de ai, ambii din localitatea Lespezi, au murit.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei doi au încercat să traverseze cu căruţa calea ferată printr-un loc nepermis şi au fost surprinşi de trenul Regio, care făcea legătura între Piatra Neamţ şi Bacău.

În urma accidentului, trenul a înregistrat o întârziere de 70 de minute.

Taguri:
tren,
accident,
morţi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici