CASMB a început returnarea scrisorilor pentru programul de evaluare a sănătăţii

Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti a început, luni, să redistribuie cele aproximativ 40.000 de scrisori returnate din programul de evaluare a sănătăţii, incluzându-le şi pe cele de la Casa OPSNAJ şi Casa Transportatorilor.

3 afișări

La prima oră, câteva zeci de persoane se prezentaseră pentru a-şi primi taloanele, însă procesul de distribuire se desfăşoară cu dificultate, din cauza lipsei unui spaţiu adecvat pentru această acţiune.

Este vorba despre bucureştenii născuţi în lunile iulie, august şi septembrie care, din diverse motive, nu au intrat în posesia taloanelor de consultaţie şi analize expediate prin intermediul Poştei Române.

Având în vedere numărul mare de retururi la nivelul Bucureştiului - aproximativ 40.000 de taloane -, eliberarea scrisorilor va fi realizată eşalonat, în ordine alfabetică. Astfel, la sediul CASMB din strada Ilfov nr. 4, sector 5 vor fi ridicate taloanele persoanelor ale căror nume de familie încep cu literele A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, O, Q, R, U, W, X, Y, Z, la sediul din strada Vasile Lascar - cei cu N, S, Ş, la sediul din Vitan - cei cu P, T, Ţ, iar cel din Gorjului - cei cu M şi V.

Bucureştenii vor prezenta copii de pe actele de identitate ale tuturor persoanelor pentru care solicită restituirea taloanelor. Programul de lucru este de luni până vineri, între orele: 9.00 - 13.00 şi 14.00 - 18.00. CASMB a pus la dipoziţie şi o linie verde (0800.800.951) la care pot fi obţinute informaţii suplimentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici