Cât te costă să-ţi petreci Sărbătorile la castel?

Costume şi meniuri medievale, parcuri vaste şi crame bine aprovizionate. Acestea sunt doar o parte dintre atracţiile cu care îi imbină "castelanii" moderni pe turişti, potrivit www.incont.ro.

16 afișări
Imaginea articolului Cât te costă să-ţi petreci Sărbătorile la castel?

Cât te costă să-ţi petreci Sărbătorile la castel? (Imagine: www.incont.ro)

Iar agenţiile de turism spun că şi anul acesta există turişti care vor alege astfel de destinaţii. Motivul? Ofertele sunt mai avantajoase ca în alţi ani.

Dacă ai un buget mai restrâns atunci poţi să-ţi petreci Crăciunul la castelul Sturza din Miclauseni, situat într-o pădure, la 65 de kilometri de Iaşi, o vacanţă de trei stele te va costa 349 de lei. În aceşti bani este inclusă şi cina festivă.

În ceea ce priveşte Revelionul, poţi petrece noaptea dintre ani la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Citeşte mai multe despre cât te costă să-ţi petreci Sărbătorile la castel pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici