Câteva case din cartierul bucureştean Giuleşti au luat foc

Patru case din cartierul bucureştean Giuleşti au luat foc, vineri dimineaţă, pompierii intervenind la faţa locului cu şapte autospeciale şi reuşind să stingă focul în aproximativ 40 de minute.

43 afișări
Imaginea articolului Câteva case din cartierul bucureştean Giuleşti au luat foc

Câteva case din cartierul bucureştean Giuleşti au luat foc (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incendiul nu s-a soldat cu victime, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Anca Onofrei.

Cele patru case afectate de incendiu erau foarte apropiate şi aveau oarecum acoperiş comun, a precizat Anca Onofrei.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul după aproximativ 40 de minute, intervenind cu şapte autospeciale cu apă şi spumă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, în urma incendiului a fost distrus acoperişul celor patru case, dar nu au fost înregistrate victime, în zonă producându-se însă foarte mult fum. Cauzele incendiului urmează să fie stabilite.

O femeie a intrat în panică şi a făcut un puseu de hipertensiune, ea fiind trasportată cu ambulanţa la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat, vineri agenţiei MEDIAFAX, managerul Serviciului de Ambulanţă al Capitalei, Alis Grasu.

Potrivit medicului Alis Grasu, femeia a făcut un atac de panică, iar tensiunea i-a crescut foarte mult din cauza incediului. Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti i-au acordat primele îngrijiri, apoi au trasportat-o la spital.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD, care a acordat consultaţii medicale unor persoane din zonă.

"Nu au fost victime. Medicii noştri au acordat consultaţii medicale unor persoane din zonă, dar fără să fie nimic special. Ştiţi cum sunt oamnii, văd o salvarea şi vor şi ei să fie consultaţi", a precizat coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici