Caz grav în Dâmboviţa: Copil de şapte ani şi bunica, muşcaţi de câinele unei rude

Un copil în vârstă de şapte ani şi bunica acestuia, din localitatea Dobra, judeţul Dâmboviţa, au fost muşcaţi, sâmbătă, de câinele unei rude la care se aflau în vizită. Poliţia a deschis un dosar penal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1581 afișări
Imaginea articolului Caz grav în Dâmboviţa: Copil de şapte ani şi bunica, muşcaţi de câinele unei rude

Caz grav în Dâmboviţa: Copil de şapte ani şi bunica, muşcaţi de câinele unei rude

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, incidentul s-a petrecut în localitatea Băleni.

“Din primele date, un copil de 7 ani şi bunica acestuia, în vârstă de 71 de ani, ambii din Dobra, au fost atacaţ de un câine în timp ce se aflau în vizită la o rudă, în Băleni”, arată sursa citată.

Copilul şi bunica sa au fost transportaţi la spital.

Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă în cadrul unui dosar penal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici