Caz MISTERIOS la Galaţi: Trei persoane au fost găsite moarte într-un apartament

Trei persoane au fost găsite decedate într-un apartament de un echipaj de pompieri care a spart uşa locuinţei în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112. Incidentul s-a produs într-un bloc dintr-un cartier al oraşului Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2061 afișări
Imaginea articolului Caz MISTERIOS la Galaţi: Trei persoane au fost găsite moarte într-un apartament

Caz MISTERIOS la Galaţi: Trei persoane au fost găsite moarte într-un apartament

Victimele sunt o femeie şi doi bărbaţi cu vârste diferite, cel mai probabil membri ai aceleaşi familii.

Pompierii au fost chemaţi în ajutor de un vecin îngrijorat de faptul că nu-i văzuse pe cei trei de câteva zile.

Echipa de la ISU a spart uşa apartamentului şi a făcut descoperirea macabră.

„Victimele au vârste cuprinse între 40 şi 80 de ani, aşa cum au aproximat colegii mei. Au fost găsite decedate în casă, este vorba despre o femeie şi doi bărbaţi, probabil sunt rude. Încă nu se ştie cauza decesului. Pompierii au constatat că flacăra de la aragaz ardea. Noi am fost solicitaţi să intervenim de un vecin, acesta nu i-a mai văzut pe cei trei de o perioadă de timp, nu răspundeau la uşă. Pompierii au deblocat uşa şi au găsit pe cei trei decedaţi într-un apartament din zona Casa Roşie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

La faţa locului au ajuns poliţişti, criminalişti, procurori şi medicul legist care trebuie să stabilească cauza probabilă a morţii.

Surse apropiate anchetei spun că victimele nu au urme vizibile de violenţă.

În acest caz se fac cercetări pentru moarte suspectă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici