Caz scandalos: Un şef de la Poliţia Rutieră, reţinut pentru contrabandă cu ţigări

Şeful adjunct al Poliţiei Rutiere Arad a fost reţinut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru contrabandă cu ţigări. Din primele informaţii, se pare că poliţistul a condus o dubiţă în care se aflau 220 de baxuri cu ţigări netimbrate, pe care a abandonat-o ulterior.

8159 afișări
Imaginea articolului Caz scandalos: Un şef de la Poliţia Rutieră, reţinut pentru contrabandă cu ţigări

Caz scandalos: Un şef de la Poliţia Rutieră, reţinut pentru contrabandă cu ţigări

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Andreea Ailioaie, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că un poliţist a fost reţinut în cursul nopţii pentru contrabandă cu ţigări.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba de Sergiu Mârza, adjunct şef al Poliţiei Rutiere Arad.

Conform primelor informaţii, poliţistul ar fi condus, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o dubiţă în care se aflau 220 de baxuri de ţigări, în valoare de aproximativ 200.000 de lei, pe care ulterior a abandonat-o.

Oamenii legii au reuşit să îl prindă pe Sergiu Mârza la scurt timp, poliţistul fiind audiat, iar apoi reţinut pentru 24 de ore.

„Poliţistul a fost reţinut pentru contrabandă cu ţigări, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă colegilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad”, a afirmat Andreea Ailioaie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici