Caz şocant | Un bărbat este suspectat că şi-a omorât nevasta „ca să îi închidă gura”, după ce l-a înjurat. Ce a făcut după crimă

Un sibian bănuit că şi-a omorât soţia, dându-i o palmă şi sugrumând-o după o ceartă, pentru „a-i închide gura”, a fost arestat preventiv. Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă, dar a adormit alături de cadavrul soţiei.

2867 afișări
Imaginea articolului Caz şocant | Un bărbat este suspectat că şi-a omorât nevasta „ca să îi închidă gura”, după ce l-a înjurat. Ce a făcut după crimă

Caz şocant | Un bărbat este suspectat că şi-a omorât nevasta „ca să îi închidă gura”, după ce l-a înjurat. Ce a făcut după crimă

Potrivit unui comunicat transmis joi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, doi soţi de 66 şi 68 de ani, care locuiau împreună, dar în camere separate, s-au certat.

Pentru că femeia l-a înjurat, „vrând să îi închidă gura”, bărbatul a lovit-o la faţă şi a strâns-o de gât, după care femeia a murit.

Bărbatul a încercat apoi să înghită erbicid şi a dormit alături de cadavrul soţiei.

A doua zi, bărbatul i-a povestit cele întâmplate unui vecin, iar acesta l-a informat pe fiul victimei despre incident.

Autopsia preliminară a stabilit că moartea femeii a fost violentă, cauzată de asfixie mecanică prin sugrumare.

„Leziunile constatate s-au putut produce prin comprimarea gâtului şi obstrucţia cavităţii bucale şi narinelor cel mai probabil cu mâinile, precum şi prin zgâriere cu unghiile şi au rol determinant în producerea decesului survenit la aceeaşi dată”, se arată în comunicat.

Bărbatul a recunoscut fapta, arătând însă că doar ar fi lovit-o pe fosta sa soţie cu muchia palmei la nivelul bărbiei, nu că ar fi strâns-o de gât.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus arestarea preventivă a bărbatului pe o perioadă de 30 zile, pentru omor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sibiu,
crimă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici