Video Cazul bărbatului bătut cu ranga pe stradă în Târgu-Jiu: Unul dintre agresorii a fost prins în trafic de poliţişti | VIDEO

Unul dintre cei doi agresori, care săptămâna trecută au bătut un bărbat cu o rangă pe o stradă din Târgu-Jiu, judeţul Gorj, a fost prins, luni, de poliţişti în trafic. Este vorba de un bărbat de 26 de ani, din judeţul Hunedoara.

1207 afișări

Potrivit Poliţiei Gorj, bărbatul de 26 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, precum şi de distrugere, a fost prins, luni, în trafic, pe DN68.

„În continuarea cercetărilor în cauza penală privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violente şi distrugere, fapte comise la data de 2 iulie asupra unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, de către persoane necunoscute, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Gorj au acţionat, luni, pe raza municipiului Deva, judeţul Hunedoara, pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat de 26 de ani, din comuna Veţel, judetul Hunedoara, bănuit de comiterea infracţiunilor. Bărbatul a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 68”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Potrivit acesteia, bărbatul a fost dus la sediul IPJ Gorj, pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii continuă ancheta pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis fapta şi identificarea celuilalt bărbat implicat în scandal.

Un bărbat din Târgu-Jiu a fost bătut, la începutul săptămânii trecute, de două persoane care l-au lovit cu pumnii şi picioarele, dar care au folosit şi o rangă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici