Ce înţeleg instituţiile statului prin “urgenţă”: Ministerul Transporturilor şi Primăria Capitalei au avut nevoie de 3 ani pentru a semna o colaborare

La trei ani de când primarul general de la acea vreme, Sorin Oprescu şi premierul de atunci Victor Ponta, s-au întâlnit pe Centura Capitalei la Domneşti pentru a anunţa lansarea proiectului prin care la intersecţia dintre Centură şi Prelungirea Ghencea să se construiască un pasaj, Ministerul Transporturilor şi Primăria Municipiului Bucureşti au semnat un Memorandum de înţelegere pentru colaborare în domenii de interes reciproc, informează Ziarul Financiar.

1062 afișări
Imaginea articolului Ce înţeleg instituţiile statului prin “urgenţă”: Ministerul Transporturilor şi Primăria Capitalei au avut nevoie de 3 ani pentru a semna o colaborare

Ce înţeleg instituţiile statului prin “urgenţă”: Ministerul Transporturilor şi Primăria Capitalei au avut nevoie de 3 ani pentru a semna o colaborare (Imagine Ovidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto)

La trei ani de când primarul general de la acea vreme, Sorin Oprescu şi premierul de atunci Victor Ponta, alături de ministrul marilor proiecte, Dan Şova, s-au întâlnit pe Centura Capitalei la Domneşti pentru a anunţa lansarea proiectului prin care la intersecţia dintre Centură şi Prelungirea Ghencea să se construiască un pasaj, Ministerul Transporturilor şi Primăria Municipiului Bucureşti au semnat un Memorandum de înţelegere pentru colaborare în domenii de interes reciproc, informează Ziarul Financiar.

Nici la trei ani de când s-a anunţat oficial proiectul şi la mai bine de şase luni de când Compania de Drumuri a anunţat că va construi un pasaj suspendat la Domneşi, niciun utilaj şi niciun muncitor nu şi-a făcut apariţia pe şantier. La Domneşti se formează în fiecare zi coloane de camioane pe ambele sensuri, iar traversarea intersecţiei poate dura şi mai bine de o oră, în funcţie de momentul zilei.

Ministerul Transporturilor a anunţat astăzi faptul că s-a constituit un grup de lucru care va elabora decizii comune pentru derularea unor proiecte şi programe prioritare pentru sistemul de transport în zona metropolitană Bucureşti, precum şi pentru creşterea ratei de absorbţie a fondurilor europene.

CITEŞTE CONTINUAREA PE ZIARUL FINANCIAR

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici