Ce ţeapă iei dacă îţi cumperi acum tichete Rabla de la anunţuri

Programul Rabla din 2010 este pe ultima suta de metri, dupa ce a fost prelungit pana la 31 ianuarie. Atat autoritatile cat si dealerii auto se pot declara multumiti de roadele lui. Autoritatile pentru ca au casat peste 100.000 de vechituri iar dealerii ca au mai vandut ceva masini intr-o piata care tragea sa moara.

168 afișări
Imaginea articolului Ce ţeapă iei dacă îţi cumperi acum tichete Rabla de la anunţuri

Ce ţeapă iei dacă îţi cumperi acum tichete Rabla de la anunţuri (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

În 2010, succesul a fost asigurat in principal de faptul ca tichetele au putut fi vandute la liber, pe o piata nereglementata de stat, pretul acestora fiind stabilit strict de cerere si oferta.

În aceste conditii, preturile tichetelor au fluctuat intre 900 si peste 2.000 de lei.
Zeci de mii de vouchere au fost tranzacţionate până acum, dar sunt şi pierzători în acest angrenaj, mai exact, cei ce au rămas cu voucherele nefolosite sau nevândute. Însă singurii vinovaţi pentru pierdere sunt ei insisi, pentru ca au tinut de pret prea mult timp.
Citeşte mai multe despre tichetele Rabla pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici