Cea mai mare paradă moto din lume va fi organizată în Argeş

  • Cea mai mare paradă moto din lume se organizează pe 15 iunie în Argeş.
  • Acţiunea va fi certificată de reprezentanţii Guinness World Records.
Urmărește
5482 afișări
Imaginea articolului Cea mai mare paradă moto din lume va fi organizată în Argeş

Parada se va desfăşura sub sloganul „Hai să ne facem auziţi”.

Evenimentul îşi propune să aducă în prim-plan pasionaţii de motociclism pentru a sărbători spiritul libertăţii şi al comunităţii moto.

Participarea la paradă este deschisă tuturor, iar echipamentul este obligatoriu.

Organizatorii spun că acţiunea va fi certificată de reprezentanţii Guinness World Records.

„Hai să ne facem auziţi” este şi un demers de responsabilitate socială, care urmăreşte să aducă în atenţie nevoia de siguranţă şi respect reciproc în trafic.

„Este un strigăt puternic pentru conştientizarea prezenţei motocicliştilor în trafic. Numărul accidentelor în care sunt implicaţi motociclişti este alarmant, iar parada este o oportunitate de a sublinia dreptul acestora de a circula în siguranţă şi de a le atrage atenţia tuturor participanţilor la trafic asupra prezenţei lor pe drumurile publice”, adaugă organizatorii.

Parada va începe la Piteşti şi se va termina în Parcul Făget din Mioveni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici