Ceaţă densă pe Autostrada A2 şi pe Autostrada A4. Vizibilitatea scade sub 150 de metri

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă pe Autostrada A2 şi pe Autostrada A4, vizibilitatea fiind redusă, pe alocuri, sub 150 de metri.

220 afișări
Imaginea articolului Ceaţă densă pe Autostrada A2 şi pe Autostrada A4. Vizibilitatea scade sub 150 de metri

Ceaţă densă pe Autostrada A2 şi pe Autostrada A4. Vizibilitatea scade sub 150 de metri

Şoferii care se deplasează pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa sunt sfătuiţi să sporească atenţia la volan, să utilizeze luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă şi să mărească distanţa de siguranţă între vehicule, întrucât pe tronsonul kilometric 144 - 212, Feteşti – Constanţa se circulă în condiţii de ceaţă, care a redus vizibilitatea sub 150 de metri.

Fenomenul meteorologic este prezent şi pe Autostrada A4 Ovidiu – Agigea, pe care se circulă în aceleaşi condiţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici