CEAŢĂ densă pe Autostrada Soarelui: Trafic îngreunat din cauza vizibilităţii reduse

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa din cauza ceţii dense, în unele zone vizibilitatea fiind sub 50 de metri, potrivit Centrului Infotrafic al IGPR.

319 afișări
Imaginea articolului CEAŢĂ densă pe Autostrada Soarelui: Trafic îngreunat din cauza vizibilităţii reduse

CEAŢĂ densă pe Autostrada Soarelui: Trafic îngreunat din cauza vizibilităţii reduse (Imagine: Silviu Matei/ Arhiva Mediafax Foto)

Centrul Infotrafic a anunţat că, din cauza ceţii dense, traficul rutier pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se desfăşoară îngreunat.

Între kilometrii 12 şi 65, vizibilitatea este redusă - pe alocuri - sub 50 de metri.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza, să mărească distanţa în mers şi să folosească luminile. Totodată, poliţiştii sfătuiesc participanţii la trafic să nu oprească pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă, iar în cazul unei pene sau a unei defecţiuni tehnice să pornească luminile de avarie, să se echipeze cu vesta reflectorizantă, să scoată pasagerii din maşină în afara părţii carosabile şi să amplaseze triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici