Cele mai ieftine vacanţe de Paşte. Unde pleci cu 60 de euro?

Fie că vrei să petreci sărbătorile de Paşte în stil tradiţional într-o staţiune montană sau rurală, fie alegi să pleci în Bulgaria, agenţiile de turism au oferte cât mai diverse, pentru toate gusturile, mai ales că fiecare dintre ele se bate pentru fiecare dintre cei 80.000 de turişti care pleacă anual în vacanţă în această perioadă.

84 afișări
Imaginea articolului Cele mai ieftine vacanţe de Paşte. Unde pleci cu 60 de euro?

Cele mai ieftine vacanţe de Paşte. Unde pleci cu 60 de euro? (Imagine: George Calin/Mediafax Foto)

De exemplu, dacă vrei să petreci sărbătorile în ţară, pentru un sejur de trei zile la Predeal vei da 245 de lei de persoană, în intervalul 22-25 aprilie, adică în jur de 58 de euro. În bani ai inclusă şi masa tradiţională de Paşte.

Agenţiile spun că, anul trecut, cam 70.000 de turişti şi-au petrecut Paştele în România şi doar 10.000 în străinătate.

La Poiana Brasov, hotelierii au oferte pentru tine: 255 de lei pentru trei nopti de cazare. Ai şi mic dejun şi masa tradiţională incluse.

Mai mult, există pensiuni care oferă chiar coşuri cu bucate tradiţionale în prima dimineaţă de Paşte.

Citeşte mai multe despre ofertele pentru vacanţa de Paşte pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici