Centru de bătrâni din Botoşani, închis în urma controalelor făcute de autorităţi

Un centru de bătrâni din municipiul Botoşani a fost închis, iar altele au fost amendate, în urma neregulilor găsite în timpul controalelor făcute de autorităţi în ultimele zile.

2825 afișări
Imaginea articolului Centru de bătrâni din Botoşani, închis în urma controalelor făcute de autorităţi

Centru de bătrâni din Botoşani, închis în urma controalelor făcute de autorităţi

Poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătatea Publică şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, au verificat la finalul acestei săptămâni două locaţii, din muncipiul Botoşani, în care sunt îngrijite persoane vârstnice.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală, fals în declaraţii şi exercitarea fără drept a unei profesii, cercetările fiind continuate, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

De asemenea, au fost aplicate 4 amenzi în valoare de 45.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind sănătatea publică şi pentru nerespectarea normelor privind paza obiectivelor şi bunurilor.

Ca măsură complementară a fost dispusă anularea autorizaţiei de funcţionare în cazul unuia dintre obiective.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici