Video Cerere în căsătorie INEDITĂ, la defilarea de adio |Un militar şi-a luat prin surprindere iubita şi a cerut-o de soţie înainte de a pleca într-o misiune în Polonia

Un militar în vârstă de 22 de ani, de la Batalionul 228 Apărare Antiaeriană „Piatra Craiului“ din Braşov, pregătit să plece, joi, în misiune NATO, în Polonia, a surprins pe toată lumea când la finalul ceremonialului de plecare şi-a cerut iubita în căsătorie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1211 afișări

După ce s-au dat onorurile de plecare şi detaşamentul a făcut ultima defilare, un tânăr militar a ieşit din rând, a mers la microfon şi invitat-o pe iubita sa în faţa tuturor colegilor.

O invit în faţa dumneavoastră, pe domnişoara Cojocariu Lorena. Tu m-ai învăţat ce înseamnă iubirea şi alături de tine am fost cel mai fericit. În faţa tuturor colegilor mei, vreau să te întreb dacă vrei să fii soţia mea“, a spus militaarul Marius Bogdan Mareş.

După ce fata a răspus „Da“, tânărul i-a pus inelul pe deget şi au fost aplaudaţi de toţi cei prezenţi.

Cei doi sunt împreună de aproape un an şi s-au cunoscut pe Facebook, iar Lorena s-a mutat de la Iaşi la Braşov, pentru a sta cu iubitul său militar.

„Nu mă aşteptam, e emoţionant, tremur toată. Sunt fericită, în decembrie facem un an de când suntem împreună, îl iubesc foarte mult, mă iubeşte, vrem să ne întemeiem o familie, să facem copii şi să ne iubim până la adânci bătrâneţi. Va fi foarte grea această aşteptare de şase luni, o să plâng, o să sufăr, dar sper cu ajutorul lui Dumnezeu să treacă toate repede şi uşor. O să vorbim la telefon, dacă o să putem, o să ne sprijinim şi sper să ne întâlnim cu bine, să ne revedem“, a spus Lorena Cojocariu, care are 24 de ani.

Tânărul militar a declarat presei că s-a decis să o ceară pe fată în căsătorie în timp ce se afla într-o altă misiune, în care i-a lipsit foarte mult.

„M-am decis să o cer în căsătorie când eram în misiune în poligonul Capul Midia. Am stat departe de ea nouă zile, ce mai mare perioadă în care am stat despărţiţi de când suntem împreună. Atunci m-am hotărât să o cer în căsătorie, oarecum să se consolideze relaţia noastră, eu fiind acum plecat şase luni. Va fi o perioadă foarte grea, în care o să mă gândesc la nuntă, la când vom face copii“, a spus Marius Bogdan Mareş, care are 22 de ani.

Cei 120 de de militari de la Batalionul 228 Apărare Antiaeriană „Piatra Craiului”, care au plecat, joi, în Polonia s-au pregătit intens pentru misiune, timp de trei luni şi au primit calificativele necesare de la comisia de evaluare finală pentru a fi detaşaţi. Militarii de la Braşov îi înlocuiesc pe colegii lor de la Batalionul 205 Apărare Antiaeriană „General Gheroghe Pârvulescu“ din Craiova, care s-au întors de curând în ţară după şase luni de misiune în Polonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici