Cererile de eliberare din dosarul lui Gigi Becali vor fi judecate marţi

Bodyguardul lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu, Ştefan Dediu şi Nicolae Dumitraşcu au făcut cereri de revocare a arestării preventive care se vor judeca, marţi, la Judecătoria Sectorului 1, împreună cu alte solicitări de eliberare formulate pentru Gigi Becali şi Dumitru Beciu.

32 afișări
Imaginea articolului Cererile de eliberare din dosarul lui Gigi Becali vor fi judecate marţi

Cererile de eliberare din dosarul lui Gigi Becali vor fi judecate marţi

Avocatul Gheorghiţă Mateuţ, unul dintre avocaţii care îl apără pe Becali în acest proces, a depus, vineri, la Judecătoria Sectorului 1, o cerere de eliberare provizorie a clientului său.

Potrivit unui alt apărător din acest dosar, în data de 14 aprilie, Judecătoria Sectorului 1 va dezbate o cerere similară în cazul inculpatului Dumitru Beciu.

Gigi Becali şi gărzile sale, Cătălin Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu şi Dumitru Beciu, au fost arestaţi preventiv, în urmă cu o săptămână, de Judecătoria Sectorului 1, măsura fiind confirmată, luni, de judecătorii Tribunalului Bucureşti.

În cazul lui Marius Petrinel Geavela, instanţa a decis să nu ia măsura arestării preventive, interzicându-i însă acestuia să părăsească ţara.

Becali a fost reţinut de procurori, fiind acuzat, alături de alte cinci persoane - Cătălin Otto Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu, Dumitru Beciu şi Marius Petrinel Geavela - de trei fapte de lipsire de libertate în mod ilegal. Dediu este acuzat şi de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici