Cetăţean chinez amendat de vameşii din Otopeni: A încercat să iasă din ţară cu 25.000 de euro nedeclaraţi

Lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Otopeni - Călători au confiscat 25.000 de euro nedeclaraţi de către un cetăţean chinez, acesta fiind amendat.

272 afișări
Imaginea articolului Cetăţean chinez amendat de vameşii din Otopeni: A încercat să iasă din ţară cu 25.000 de euro nedeclaraţi

Cetăţean chinez amendat de vameşii din Otopeni: A încercat să iasă din ţară cu 25.000 de euro nedeclaraţi (Imagine: Shutterstock)

Cetăţeanul chinez care circula pe ruta Bucureşti - Istanbul - Shanghai s-a prezentat, duminică, la ora 18.30, la Biroul Vamal Otopeni - Călători, informează Autoritatea Naţională a Vămilor.

El a declarat că deţine suma de 10.000 de euro. În urma controlului însă, lucrătorii vamali au descoperit asupra lui suma de 25.000 euro, în plus faţă de cei banii declaraţi la trecerea frontierei.

Cei 25.000 de euro au fost confiscaţi, iar cetăţeanul chinez a fost amendat cu 3.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici