Chestorul Abraham despre reporterii care l-au criticat: "Jurnalişti manelişti"

Chestorul Pavel Abraham, pensionat de şeful statului, i-a catalogat drept "jurnalişti manelişti" pe reporterii care l-au criticat pentru veniturile obţinute şi pentru activitatea de la Agenţia Naţională Antidrog, spunând totodată că el este un "ziarist profesionist" şi că va intra în politică.

15 afișări
Imaginea articolului Chestorul Abraham despre reporterii care l-au criticat: "Jurnalişti manelişti"

Chestorul Abraham despre reporterii care l-au criticat: "Jurnalişti manelişti" (Imagine: Mediafax Foto)

"Voi fi un om dinamic, mă voi îndrepta spre activităţi care ţin de structura aparatului de stat, eventual spre mediul politic şi, desigur, îmi voi continua activitatea didactică. Voi accesa în mod cert mediul politic, pentru că am posibilitatea să mă manifest până la 65-70 de ani", a declarat Abraham.

Preşedintele Agenţiei Naţionale Antidrog Pavel Abraham, trecut în rezervă de Traian Băsescu, a declarat, joi, cu ocazia prezentării raportului naţional privind situaţia drogurilor că, deşi preşedintele a semnat pensionarea sa, el va rămâne în funcţie până când decretul va fi publicat în MO.

Totodată, Abraham a precizat că, potrivit procedurii şi după publicarea decretului în Monitorul Oficial (MO), timp de 30 de zile va mai fi încă la Agenţia Naţionale Antidrog (ANA) pentru predarera atribuţiilor.

Pavel Abraham, în vârstă de 60 de ani, a catalogat reprezentaţii presei, care l-au criticat pentru veniturile obţinute şi pentru activitatea desfăşurată la ANA, drept "jurnalişti manelişti", apreciind totodată că el este "ziarist profesionist".

Abraham a precizat că de la Ministerul Internelor şi Reformei Administrative câştigă doar 11.000 de lei pe lună, restul veniturilor fiind obţinute din scriere de lucrări şi activităţi didactice la Universitatea Bucureşti şi la Universitatea din Iaşi.

"Aceste venituri nu mi le-am stabilit singur, le-am câştigat cinstit", a precizat preşedintele ANA.

Pavel Abraham a mai spus că "trece în rezervă ca poliţist activ".

"Doresc să se asigure continuitate şi echipa tânără de aici (n.r. - de la ANA) să fie lăsată să îşi continuie activitatea. Mă voi strădui să fiu demn, mă veţi găsi la ANA până ultimul moment", a spus acesta.

El a precizat că această conferinţă, susţinută joi, este ultima întâlnire oficială cu presa ca preşedinte ANA, mărturisind de altfel că aceasta este marcată de "o încărcătură emoţională deosebită".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici